ÎNSCRIERI

Înscrieri deschise!

Înscrierea online și efectuarea plății prin transfer bancar/ depunere numerar vă asigură kitul complet și contribuie la o mai bună organizare, prin evitarea aglomerației în dimineața concursului.

Taxa de participare este de 80 lei, prin transfer bancar/depunere numerar confirmat până la data de 19 septembrie 2022, ora 17:00. Kiturile vor fi alocate în ordinea confirmării înscrierii, după efectuarea plății în contul asociației. Confirmarea plății se va face de două ori pe săptămână, marțea și vinerea, după verificarea extraselor de cont.

ÎNSCRIERILE SE POT FACE ȘI LA FAȚA LOCULUI, ÎNAINTE DE STARTUL COMPETIȚIEI, DAR KITUL NU ESTE GARANTAT.

LA FAȚA LOCULUI, TAXA DE PARTICIPARE ESTE DE 100 LEI.

Taxa de participare se poate achita în contul: RO62CECEMH0230RON0591451, CEC BANK agenția Baia de Aramă, Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”.

În agențiile CEC Bank trebuie să precizați că este depunere efectuată de persoană neîmputernicită pe cont.

În cazul în care efectuați plata pentru mai mulți concurenți, vă rugăm să precizați numele și prenumele acestora pe formularul de plată.

Dacă doriți decontarea contribuției de participare pe persoană juridică, vă rugăm să ne trimiteți, ÎNAINTE de a face orice plată, datele complete de facturare la mehedintiuldesubmunte@gmail.com, noi o să vă trimitem tot pe e-mail factura scanată pe baza căreia trebuie să faceți viramentul din contul respectivei persoane juridice, iar originalul îl veți primi la concurs. Atenție, dacă faceți plata din contul personal nu mai putem emite ulterior factura pe o persoană juridică!

ULTIMA ZI PENTRU ÎNSCRIERILE ONLINE ESTE DUMINICĂ, 18 SEPTEMBRIE 2022, iar ULTIMA ZI DE CONFIRMARE A PLĂȚII prin transfer bancar/depunere numerar este 19 SEPTEMBRIE 2022.

Contribuția de participare nu se restituie în cazul neprezentării la concurs. În cazul neparticipării, taxa de înscriere nu este returnabilă și nu va fi considerată contribuție la un alt eveniment viitor organizat de noi. Există posibilitatea de a transfera locul altei persoane, trimițând un e-mail de solicitare la mehedintiuldesubmunte@gmail.com până pe data de 18 septembrie 2022, ora 20:00. Găsirea persoanei către care veți face transferul înscrierii intră în sarcina concurentului.

După această dată, niciun fel de modificare nu va mai fi acceptată din motive organizatorice.

Număr de participanți în 2022: 9

Numar participanti: 9
NumePrenumeLocalitateTraseuAprobat