DESPRE CONCURS


Cine suntem si ce facem ?


Organizatorul principal al concursului PONOARELE MTB RACE este Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”, o organizație nonguvernamentală care își propune dezvoltarea turismului în zona de nord a județului Mehedinți prin promovarea frumuseților naturale, păstrarea tradițiilor locale, dar și prin încurajarea practicării sportului în natură, în orice anotimp și la orice vârstă.


PONOARELE MTB RACE este un concurs de ciclism montan care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură. Evenimentul sportiv este organizat în nordul județului Mehedinți, o zonă care impresionează prin frumusețea locurilor și traseele spectaculoase foarte potrivite pentru practicarea ciclismului montan.

Concursul Ponoarele MTB Race este o manifestare sportivă a cărei organizare este posibilă datorită exclusiv contribuțiilor de participare ale concurenților, contribuțiilor sponsorilor și partenerilor, precum și datorită dorinței noastre a contribui la dezvoltarea comunității prin promovarea sportului și a mișcării în natură, prin oferirea unor modele de muncă voluntară, de respect și grijă unii față de alții și față de mediul natural.

Evenimentul sportiv se va desfășura în data de 24 septembrie 2022, între orele 8:00-24:00, cu zona de start/sosire chiar în amfiteatrul natural de lângă Podul lui Dumnezeu.