ÎNSCRIERI

Înscrieri închise!

Înscrierea online și efectuarea plății prin transfer bancar/ depunere numerar vă asigură kitul complet și contribuie la o mai bună organizare, prin evitarea aglomerației în dimineața concursului.

Taxa de participare este de 80 lei, prin transfer bancar/depunere numerar confirmat până la data de 19 septembrie 2022, ora 17:00. Kiturile vor fi alocate în ordinea confirmării înscrierii, după efectuarea plății în contul asociației. Confirmarea plății se va face de două ori pe săptămână, marțea și vinerea, după verificarea extraselor de cont.

ÎNSCRIERILE SE POT FACE ȘI LA FAȚA LOCULUI, ÎNAINTE DE STARTUL COMPETIȚIEI, DAR KITUL NU ESTE GARANTAT.

LA FAȚA LOCULUI, TAXA DE PARTICIPARE ESTE DE 100 LEI.

Taxa de participare se poate achita în contul: RO62CECEMH0230RON0591451, CEC BANK agenția Baia de Aramă, Asociația pentru Turism „Mehedințiul de sub munte”.

În agențiile CEC Bank trebuie să precizați că este depunere efectuată de persoană neîmputernicită pe cont.

În cazul în care efectuați plata pentru mai mulți concurenți, vă rugăm să precizați numele și prenumele acestora pe formularul de plată.

Dacă doriți decontarea contribuției de participare pe persoană juridică, vă rugăm să ne trimiteți, ÎNAINTE de a face orice plată, datele complete de facturare la mehedintiuldesubmunte@gmail.com, noi o să vă trimitem tot pe e-mail factura scanată pe baza căreia trebuie să faceți viramentul din contul respectivei persoane juridice, iar originalul îl veți primi la concurs. Atenție, dacă faceți plata din contul personal nu mai putem emite ulterior factura pe o persoană juridică!

ULTIMA ZI PENTRU ÎNSCRIERILE ONLINE ESTE DUMINICĂ, 18 SEPTEMBRIE 2022, iar ULTIMA ZI DE CONFIRMARE A PLĂȚII prin transfer bancar/depunere numerar este 19 SEPTEMBRIE 2022.

Concurenții care nu au împlinit 18 ani pot fi înscriși de către un părinte și pot participa la concurs (numai traseul scurt) cu acordul scris și însoțiți de un părinte/ tutore legal, sau, dacă nu este posibil, însoțiți de un alt adult care își asumă responsabilitatea printr-o declarație de participare legalizată la notariat. Întreaga responsabilitate legată de participarea minorului la competiție revine adultului însoțitor.

Concurenții sub 18 ani pot participa neînsoțiți de un adult doar cu condiția să fie membri ai unui club sportiv de ciclism și să dovedească printr-o adeverință eliberată cu cel mult 30 de zile înainte de data concursului.

Contribuția de participare nu se restituie în cazul neprezentării la concurs. În cazul neparticipării, taxa de înscriere nu este returnabilă și nu va fi considerată contribuție la un alt eveniment viitor organizat de noi. Există posibilitatea de a transfera locul altei persoane, trimițând un e-mail de solicitare la mehedintiuldesubmunte@gmail.com până pe data de 18 septembrie 2022, ora 20:00. Găsirea persoanei către care veți face transferul înscrierii intră în sarcina concurentului.

După această dată, niciun fel de modificare nu va mai fi acceptată din motive organizatorice.

Concurenți înscriși online în 2022: 133

Numar participanti: 133
NumePrenumeLocalitateTraseuAprobat
Valusescu Andreea Caransebes Lung - 36KM Da
Orzoi Mihai Caransebes Scurt - 25KM Da
Cotoroianu Victor Drobeta turnu severin Scurt - 25KM Da
CHILOM Victor Alin Craiova Scurt - 25KM Da
CHILOM Dragos Stefan Craiova Scurt - 25KM Da
Meleandra Claudiu Craiova Scurt - 25KM Da
Popescu Sorin Craiova Scurt - 25KM Da
Popa Daniel Alin Timisoara Lung - 36KM Da
Cojocariu Diana Alexandra Timisoara Lung - 36KM Da
Sramec Gabriel-Emanuel Caransebes Scurt - 25KM Da